afscheid Alphons Klaassen

 

Na 41 jaar les te hebben gegeven op de St. Jozefschool heb ik besloten om met ingang van het nieuwe schooljaar te stoppen en met pensioen te gaan.

Tot deze keuze ben ik natuurlijk niet zo maar gekomen, maar na goed overleg met het Bestuur, de directie van onze school en het thuisfront heb ik dit besluit genomen.

Al die jaren hier in Zieuwent heb ik met heel vele plezier in de verschillende klassen (later groepen) gewerkt en het nodige meegemaakt, prettige maar ook minder prettige zaken.

Al die jaren heb ik mogen werken met professionele, aardige, behulpzame, luisterende, belangstellende en lieve collega’s, die altijd bereid waren je te steunen, waar en wanneer dat nodig was.

Al die jaren heb ik 2 directeuren meegemaakt, die naar hun personeel toe altijd positief waren en een luisterend oor hadden en altijd de nodige medewerking verleende, wanneer dat op je werk of privé een keer nodig was.

 

Met vriendelijke groeten,

Alphons Klaassen.

 

 

 

 

Een gedeelte uit brief aan de ouders, waarmee Alphons Klaasen zijn afscheid aankondigde. Wij laten dit afscheid, uiteraard, niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom hebben we een afscheidsdag georganiseerd op dinsdag 15 juli a.s.

 

Overdag is er het feest voor de kinderen, waarin Alphons met zijn familie een centrale rol zal spelen.

 

Van 16.00 uur tot 17.30 uur is er een koffie- en theemoment. Iedereen, oud-leerlingen, collega’s van andere scholen, inwoners van Zieuwent, wordt uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken en afscheid te nemen van Alphons.

 

’s Avonds is er een afscheidsfeest voor genodigden, collega’s en oud-collega’s.

 

Wij willen u graag de gelegenheid bieden om , onder het genot van een kop koffie of thee, afscheid te nemen van meester Klaassen, meester Alphons op dinsdag 15 juli, tussen 16.00 en 17.30 uur op school.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Team St. Jozefschool

 

Deze site doorzoeken

Contact

St. Jozefschool
Dorpsstraat 66
7136 LN  Zieuwent
0544-351577
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JozefZieuwent